* FORUM MEDICAL                         Despre noi | Harta portal | Adauga un anunt | Publicitate | Contact   
 
DOMENII
 

     Acupunctura

     Alergologie

     Boli-infectioase

     Cardiologie

     Chirurgie generala

     Chirurgie plastica

     Dermato venerice

     Diabet

     Ecografie

     Endocrinologie

     Fizioterapie

     Gastroenterologie

     Geriatrie-gerontologie

     Homeopatie

     Laborator de analize

     Medicina de familie

     Medicina interna

     Medicina muncii

     Nefrologie

     Neurologie

     Obstetrica-ginecologie

     Oftalmologie

     Oncologie

     O.R.L.

     Ortopedie

     Pediatrie

     Pneumoftiziologie

     Psihiatrie-psihologie

     Radiologie

     Reumatologie

     Sexologie

     Spinal

     Stomatologie

     Urologie

 

     Veterinar


FARMACII
 

     Program normal

     Program NON STOP


INFO MEDICAL
 

     Forum medical

     Termeni medicali

     Stiri medicale


PROMOVARE
 

     Adauga anunt

     Publicitate


CONTACT
 

     Despre noi

     Contact


RECOMANDAM

TERMENI SI CONDITII     Introducere:
     Folosirea informatiilor de pe acest portal implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Pentru folosirea in bune conditii a portal-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

     Definitii:
     Portal-ul www.medical-bucuresti.ro, cu intreg continutul de texte, imagini si scripturi este denumit portal.
     Acest portal este intretinut si administrat de S.C. MicoStyle S.R.L. in asociere cu Ing. Robert ALEXANDRU, asociere ce va fi denumita in continuare Societate.
     Persoana fizica sau juridica care utilizeaza informatiile prin intermediul portal-ului www.medical-bucuresti.ro, este denumita Utilizator.
     Textele, imaginile, script-urile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.medical-bucuresti.ro, vor fi denumite in continuare continut.

     Descrierea serviciilor:
     Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, Societatea are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale ce ii sunt furnizate. Scopul colectării datelor este: afisarea informatiilor pe portal in mod liber sau contra cost, prelucrarea pentru analize statistice, trimiterea de e-mailuri de notificare privind serviciile Societatii.
     Datele introduse pe portal de catre Utilizator trebuie sa fie conforme cu realitatea. Informaţiile înregistrate sunt destinate prezentarii acestora pe portal. In cazul in care acestea nu sunt conforme cu realitatea, Societatea isi rezerva dreptul de a sterge informatiile din portal fara o notificare prealabila a Utilizatorului. Prin introducerea pe acest portal a datelor cu caracter personal acceptati să primiţi informaţii despre serviciile, evenimentele etc. oferite de Societate sau colaboratorii acesteia.
     Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.
     Societatea ofera utilizatorilor acestui portal o serie de servicii on-line, mijloace de comunicare, informatii si stiri. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de Societate pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate pe portal, dvs. acceptati ca nu veti actiona in justitie Societatea. Societatea nu raspunde pentru continutul si veridicitatea informatiilor postate de catre utilizatorii acestuia.
     Societatea face eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest portal. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii pot contine erori de operare. Societatea isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

     Drepturi de autor:
     Intregul continut al acestui portal: texte, imagini, scripturi, este proprietatea Societatii si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.
     Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea acestui portal de catre dispozitive sau programe automate; copierea manuala a continutului; publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri.
     Responsabilitatea pentru dreptul de autor asupra informatiilor si materialelor publicate de catre utilizatorii portal-ului, revine integral acestora. Totodata ei se obliga sa raspunda legal in cazul oricaror dispute referitoare la continutul postat si degreveaza Societatea de orice vina. De asemenea, in acest caz, Societatea isi rezerva dreptul de a actiona in justitie persoana sau institutia in cauza, daca se considera ca imaginea i-a fost afectata.

     Securitatea datelor personale si a informatiilor:
     Datele personale introduse de catre utilizatori pe portal vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui portal.
     Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui portal, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui portal, fara acordul dumneavoastra explicit.
     Societatea nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date

     Obligatiile Utilizator-ului:
     Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale. Utilizatorul este responsabil, civil si penal, de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe portal. Societatea nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise de catre utilizatori. In cazul in care Societatea are motive sa suspecteze ca anumite informatii publicate de utilizator nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a modifica/sterge informatiile publicate de acesta fara o notificare prealabila a acestuia.

     Obligatiile Societatii:
     Societatea ofera servicii de gazduire a informatiilor Utilizatorului, intretine portal-ul in buna functionare si verifica periodic continutul si starea portal-ului. Societatea incearca sa apere cat mai bine caracterul confidential al anumitor informatii. Totusi, Societatea nu poate fi considerat raspunzator in situatia in care aceste informatii sunt extrase fie dintr-o eroare temporara de programare sau ca rezultat al unui atac informatic la adresa portal-ului.

     Declinarea responsabilitatii:
     Continutul acestui portal a fost alcatuit in colaborare cu utilizatorii ce introduc anunturile pe portal. De aceea, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile prezentate in acest portal, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre Utilizator.
     Societatea nu are nici o responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile din orice motive tehnice care pot aparea din cauza externe companiei. De asemenea, Societatea nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice.
     Societatea isi rezerva dreptul de a modifica fara notificari continutul acestui portal. Din acest motiv este indicata accesarea periodica a acestei pagini pentru verificarea existentei unor modificari.

     Frauda:
     Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator, de a modifica continutul portal-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza portal-ul va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

     Litigii:
     Orice litigiu aparut intre Utilizatori si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila.
     In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

     Dispozitii finale:
     Societatea isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra portal-ului www.medical-bucuresti.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta portal-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
     Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.


Powered by: MicoStyle.ro                                                                                   Copyright © 2009 - Medical-Bucuresti.ro    Toate drepturile rezervate!