Mesaj: -
Chat - (Refresh)
» SoulHealer - 19-08-22:12 -- Intreaba medicul dermatolog.
» Mihaela Danescu - 15-08-23:45 -- Aveti idee daca se pot folosi sosete exfoliante de tip Parasoftin de catre o persoana care are psoriazis plantar?
» Mihaela Danescu - 15-08-23:45 -- Buna seara
» Adelina02 - 07-08-21:32 -- si eu as citi, poezia e o arta
» SoulHealer - 05-08-20:12 -- Eu as citi! Asta e sigur! happy
» ElenaM - 05-08-14:44 -- Ma mir ca nu exista deja...pe de alta parte cine ar citi poezie pe un forum medical?
» SoulHealer - 04-08-08:10 -- Un strop de poezie buna este binevenit, oricand. Poti crea un topic nou "Poezia zilei" de exemplu, in care sa postam versuri ce ni se par deosebite!
» ElenaM - 02-08-10:12 -- o strofa din Eutanasia ingerului meu de Ionut Caragea
» ElenaM - 30-07-16:38 -- "te simt dincolo de imaginatie
» ElenaM - 30-07-16:38 -- dar ma aflu intr-un timp fara spatiu
» ElenaM - 30-07-16:37 -- si intr-un spatiu acronic
» ElenaM - 30-07-16:37 -- (i se mai spune gaura neagra si vreau
» ElenaM - 30-07-16:36 -- sa atrag
» ElenaM - 30-07-16:36 -- toata materia ta)
» ElenaM - 30-07-16:35 -- secundele danseaza streaptease in
» ElenaM - 30-07-16:35 -- fata placerilor carnale
» ElenaM - 30-07-16:34 -- cersesc infinitului inceputul
» ElenaM - 30-07-16:33 -- sfarsitului
» ElenaM - 30-07-16:33 -- vreau sa fiu Om asa cum simt eu
» ElenaM - 30-07-16:33 -- Omul
» ElenaM - 30-07-16:32 -- sa traiesc printre culori
» ElenaM - 30-07-16:31 -- si nu printre cuvinte nascute din
» ElenaM - 30-07-16:31 -- euforia
» ElenaM - 30-07-16:30 -- de visuri si sperante alb-negru"
» SoulHealer - 24-07-08:19 -- Mergi la dermatolog
» Petruța - 23-07-13:04 -- Bun? ziua miau ap?rut pe fata pe b?rbie ?i pe gat ni?te bubi?e co?uri cu cap alb dar m?runte cele mai multe pe gat ce poate fi ?i cu ce sa ma dau s?-mi treac? folosit nidoflor dar nu miau trecut
» SoulHealer - 19-07-20:33 -- Ce spirit de observatie ai! happy
» SoulHealer - 19-07-20:32 -- Au provenit de la useri creati de mecansime robotice care ulterior au fost stersi din baza de utilizatori ai forumului
» ElenaM - 16-07-17:04 -- Are doar 13 mesaje dar 670 de multumiri care de fapt nu exista
» ElenaM - 16-07-16:56 -- Cum a ajuns alina in top 3 la cele mai multe multumiri? Daca va uitati la subiectul deschis de ea - deflorarea - o sa aflati. La fel si colegul arm-med...
» Anamaria1998 - 14-07-11:41 -- Bun? ziua! Am ovare polichistice pot lua inofolic?
» popa florina - 27-06-22:18 -- stiti cumva daca ceaiul de paducel este k pentru tahicardie sinusala dar cu o tensiune mica?
» ElenaM - 27-06-17:50 -- Da, poti zbura dar cum stii la 3 saptamani ca esti insarcinata??
» - 27-06-00:50 -- Buna seara,as dori sa intreb daca sunt insarcinata in 3 saptamino pot zbuura cu avionul 3 ore jumate sau afecteaza sarcina?
» ElenaM - 22-06-23:16 -- A fi darz are mai multe intelesuri. Banuiesc ca te-ai gandit la unul bun, altfel imi dadeai cu minus...
» - 21-06-23:52 -- Buna seara! Am 41 ani,si am ciclul memstrual cuprins între 22 ?i 28 zile. Nu am avut niciodata intarzieri.Ultima menstruatie am avut-o pe 21 mai. Pe 4 iunie am plecat in concediu la mare,cu avionul ?i am fost stresata pt ca am frica de avion. Pe 8 iunie am avut contact sexual neprotejat, adic? ziua 19 a ciclul memstrual. Ast?zi sunt 32 de zile de la ultima menstruatie si inca nu mi-a venit. Am f?cut patru teste de sarcina ,ultimul azi, ,in a 32-a zi si toate au ie?it negative. De dou? s?pt?mâni ,de când eram înc? la mare, am dureri usoare de burta o dnxatie de r?ceal? jos.Alte simptome nu am nu am scurgeri doar va nu imi vine menstruatie. Ce credeti ca ar putea fi? Va rog sa imi dati un raspuns. Va multumesc!
» Adriana.manolescu - 21-06-18:43 -- Buna seara! Am o problema! Am o zi sau doua de cand imi vine sa urinez foarte des, iar cand ma duc la baie am niste dureri îngrozitoare în interiorul vaginului. Mentionez ca ultimul contact sexual l-am avut acum 4 zile, dca are vreo relevanta. Oare este vorba de o posibila sarcina sau de vreo infectie?
» ana maria 21 - 05-06-20:50 -- Buna ziua.Imi intarzie menstruatia 10 zile.Ultimul contact sexual a fost in martie.Am avut doua menstruatii normale dar cu intarzieri de 3-6 zile de atunci.Ciclul meu era de 30 de zile in mod normal.
» SoulHealer - 29-05-09:29 -- Va rugam sa postati pe forum rezultatele analizelor atasand formularul cu analizele. Nu discutam probleme medicale pe chat! Exista sectiunea "Laborator de analize" unde puteti posta si alte informatii legate de contextul in care s-au facut analizele
» Ioana Pletea - 28-05-12:35 -- Buna ziua! Revin cu analizele Feritina 25.36 limite 30-400ng/ml, CTLF 394 228-428, TRANSFERINA 3.1 2-3.6 SI VITAMINA B12 232 191-663. V? rog sa-mi interpretati. Multumesc!
» Ioana Pletea - 28-05-12:31 -- Hematologie. Bun? ziua! Va scriu in leg?tura cu analizele fiului meu de 21, student. Analize Hemoleucograma. RBC 5.98. 4.50-6.50, HGB17.70 13.17 HCT 50.70 40.00- 54.00 restul analizelor din hemoleucograma sunt in limite. Siredemie 181.32 35.00- 168.00
» Ioana Pletea - 28-05-12:26 -- Hematologie
» SoulHealer - 08-05-08:38 -- Fara tratament alopat e greu. Incercati sa discutati cu el cu tact, nu-l lasati singur, cautati un psihoterapeut care se poate deplasa la domiciliu.
» - 07-05-21:36 -- buna seara ,,am nevoie de ajutor pt.cineva diagnosticat cu paranoia ,doua internari impotriva lui ,momentan e acasa fara medicamentatie,a intrerupt contactul cu familia ,se simnte urmarit de toti ,,nu mai raspunde la telefon familiei dar nici prietenilor .nu se vede bolnav ,,noi suntem cei care ai vrem raul,,nu vrea internare ,,nici macar sa mearga la medic.Cum as putea sa-l ajut ?
» ursamajor - 20-04-12:29 -- mersi, o sa incerc la catena
» SoulHealer - 19-04-16:24 -- Trebuie sa existe. Se mai poate prepara si in laboratorul farmaciilor care au asa ceva. https://www.catena.ro/prospecte/prospect...-x-10-ml-b
» ursamajor - 19-04-16:12 -- Aveti idee daca mai exista pe piata solutie otica cu cloramfenicol? am incercat fara succes sa cumpar din farmacii dar mi-au spus ca n-au.
» Maria52 - 18-04-22:05 -- Buna seara! Pe 28 Februarie mi a venit menstrua?ia. La cam doua saptamani de la menstrua?ie, undeva prin perioada ovula?iei (cred) am avut sânger?ri u?oare. Dup? care mi-a venit menstrua?ia pe 4 Aprilie iar pe 18 Aprilie, azi, iar am avut sângerare usoara. In Martie acea sângerare dup? menstrua?ie a durat 2 zile-3 dar cu scurgeri u?oare rosii. Ce ar putea insemna?
» ElenaM - 15-03-13:00 -- Chatul este pentru barfe, nu pentru probleme medicale. Postati la specializarea potrivita problemei dv si cu mai multe detalii
» marid63 - 15-03-12:17 -- buna ziua,dupa 21 zile de la operatie tot ma doare capul dupa anestezie