* FORUM MEDICAL                         Despre noi | Harta portal | Adauga un anunt | Publicitate | Contact   
 
DOMENII
 

     Acupunctura

     Alergologie

     Boli-infectioase

     Cardiologie

     Chirurgie generala

     Chirurgie plastica

     Dermato venerice

     Diabet

     Ecografie

     Endocrinologie

     Fizioterapie

     Gastroenterologie

     Geriatrie-gerontologie

     Homeopatie

     Laborator de analize

     Medicina de familie

     Medicina interna

     Medicina muncii

     Nefrologie

     Neurologie

     Obstetrica-ginecologie

     Oftalmologie

     Oncologie

     O.R.L.

     Ortopedie

     Pediatrie

     Pneumoftiziologie

     Psihiatrie-psihologie

     Radiologie

     Reumatologie

     Sexologie

     Spinal

     Stomatologie

     Urologie

 

     Veterinar


FARMACII
 

     Program normal

     Program NON STOP


INFO MEDICAL
 

     Forum medical

     Termeni medicali

     Stiri medicale


PROMOVARE
 

     Adauga anunt

     Publicitate


CONTACT
 

     Despre noi

     Contact


RECOMANDAM

DESPRE NOI


     Va uram in primul rand Bun venit! pe acest portal medical aflat in serviciul dumneavoastra.


     
Despre portalul Medical-Bucuresti.ro
     Medical-Bucuresti este un portal de informare medicala ce se adreseaza exclusiv domeniului medical din Bucuresti. Portalul a fost creat datorita lipsei de prezentare a serviciilor medicale din Bucuresti, dorind sa inglobeze in cadrul sau cea mai complexa baza de date cu cabinetele medicale, clinicile, farmaciile, spitalele si firmele distribuitoare de aparatura medicala din Bucuresti, grupate dupa domeniile medicale.
     Medical-Bucuresti se adreseaza acelei categorii de persoane ce doreste a fi cat mai bine informata cu ceea ce exista intr-un anumit domeniu medical (doctori, cabinete medicale, clinici, spitale sau firmele de aparatura si produse medicale), pentru a face alegerea cea mai buna. De asemenea se adreseaza personalului medical de specialitate sau firmelor de aparatura medicala pentru a-si face cunoscute serviciile prin cadrul acestui portal.


     Ce ofera portalul Medical-Bucuresti.ro
     Informatia din cadrul acestui portal este structurata atat pe domeniile medicale de interes, cat si pe categoriile reprezentate de cabinetele medicale, clinicile si spitalele din Bucuresti.
     Portalul Medical-Bucuresti va pune la dispozitie peste 1.000 de cabinete medicale si clinici sortate dupa serviciile medicale oferite. Alege domeniul medical dorit si cauta cabinetul particular, clinica sau spitalul ce ofera serviciile dorite. Noi iti prezentam intr-un singur loc detalii pentru fiecare cabinet, clinica sau spital pentru ca tu sa fii cat mai informat in privinta serviciilor medicale dintr-un anumit domeniu medical.
     Portalul medical iti prezinta farmaciile atat cu program normal cat si cu program non-stop grupate pe sectoarele din Bucuresti. Intra pe sectorul in care te afli si cauta farmacia cea mai apropiata de tine pentru a ajunge in cel mai scurt timp.
     Aici gasesti firmele producatoare de aparatura medicala atat din Bucuresti cat si din toata tara. Alege domeniul medical in care doresti sa achizitionezi aparatura medicala si cauta in baza noastra de date firmele medicale inscrise. Acest portal pune la dispozitia firmelor distribuitoare de aparatura si echipamente medicale posibilitatea de a-si face cunoscuta prezenta pe piata de profil din Bucuresti.
     Intra pe forumul medical si spune-ti problema. Medicii disponibili iti vor oferi raspunsul iar pacientii ce au avut aceeasi problema iti vor impartasi experientele. Portalul Medical-Bucuresti iti prezinta cea mai mare comunitate medicala on-line.
     Cu o baza de date de peste 10.000 de termeni si in permanenta dezvoltare, acest dictionar de termeni medicali este unul din cele mai complexe dictionare on-line din acest domeniu.
     Intentia noastra este de a inlesni relatia pacient-doctor si doctor-furnizor medical, de a va prezenta cat mai multe optiuni pentru a face cea mai buna alegere.


     Avantajele portalul Medical-Bucuresti.ro
     Utilizand informatia din cadrul portalului puteti vedea ce cabinete sau clinici medicale exista in Bucuresti pe un anumit domeniu medical, va puteti informa si alege cea mai buna varianta pentru problemele dumneavoastra. De asemenea puteti afla ce farmacie este mai aproape de dumneavoastra si ce program de lucru are. Toate farmaciile sunt grupate dupa sectoarele din Bucuresti si prezentate dupa sediu astfel incat sa puteti vedea intr-un timp cat mai scurt farmacia cea mai apropiata.
     Pentru personalul medical punem la dispozitie posibilitatea prezentarii serviciilor prin abonamente variate si atractive. De asemenea, se poate opta pentru varianta GRATUITA de prezentare a serviciilor, o prezentare destul de complexa si usor de realizat, fara taxe sau inregistrari inutile, fapt ce a dus la crearea celei mai complexe baze de date din domeniu.
     Firmele furnizoare de aparatura si echipamente medicale isi pot prezenta si chiar comercializa produsele prin cadrul portalului Medical-Bucuresti.Va dorim navigare placuta si o viata lipsita de probleme de sanatate!
Echipa Medical-Bucuresti

Powered by: MicoStyle.ro                                                                                   Copyright © 2009 - Medical-Bucuresti.ro    Toate drepturile rezervate!